Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "ROYCE PIROT, Vapaus - Nuoret Merirosvot 1" by Jarno Ahonen & Will Willeroy * Book PDF Kindle ePub Free

ROYCE PIROT, Vapaus - Nuoret Merirosvot 1

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: ROYCE PIROT, Vapaus - Nuoret Merirosvot 1
  • Author : Jarno Ahonen & Will Willeroy
  • Release Date : January 15, 2014
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2756 KB

Description

Royce Pirot on Eteläisten suurten valtamerten kaikkein vaarallisimman ja myös pelätyimmän merirosvokapteenin ottopoika. Mustaparta on pelastanut Roycen hengen, löydettyään puolikuolleen nuorukaisen ajelehtimasta meren armoilla. Hän on vakaasti päättänyt tehdä Roycestä kaltaisensa merten saalistajan.

Roycen oikeudentaju sanoo toista, ja siksi hän ryhtyy uhkarohkeaan yritykseensä paeta Mustaparralta. Royce yrittää myös vapauttaa joukon lapsivankeja, ja kohtaa suuren kahlitun Jätin, sekä Mustaparran itsensä vaarallisimmillaan. Nyt vain kohteena on Royce Pirot...

 

ROYCE PIROT KIRJAT

Tapahtumat sijoittuvat Karibianmerelle aikaan jolloin Mustaparta hallitsi meriä. Maailman pelätyin merirosvokuningas, hänen armottomuutensa ja lukemattomat veriset taistelut hallitsevat merenkävijöiden pelkoja. Tuskin on kukaan koskaan uskaltanut edes ajatella Mustaparran uhmaamista. Jo pelkkä ajatus tietäisi kuolemaa.

Royce Pirot on päätynyt Mustaparran ottopojaksi. Mustaparta pelasti hänet aikoinaan mereltä ajelehtimasta. Karibianmerten erikoisuuden, vaaleatukkaisen ja vaaleaihoisen nuorukaisen elämä oli silloin vain hiuskarvan varassa. Hänen pelastajansa halusi tehdä erikoisesta pojasta seuraajansa, ja siksi nuoresta miehestä koulutettiin kaikkien aikojen merirosvoa.

Royce Pirotin erilaisuus johtaa suoranaiseen merirosvomaailman myllerrykseen. Mustaparrasta tulee hänen verivihollisensa, ja niin kaikkien merenkävijöiden pahin pelko laskeutuu raskaana Royce Pirotin harteille. Nuori kapinallinen jatkaa valitsemallaan kurssilla. Nuoret Piratesit, heidän taistelunsa ja hyvät tekonsa kasvattavat Kapteeni Royce Pirotin mainetta kaikilla maailman merillä. Hänestä on jo tulossa legenda!


Download Free Books "ROYCE PIROT, Vapaus - Nuoret Merirosvot 1" PDF ePub Kindle